2010. november 15., hétfő

60 - Dubajkodás 32

Hosszú hétvégénk van, mert valami iszlám ünnep folytán nem szabad se piálni, se zenélni, szóval vasárnap zárva van a pub. Jól esik kicsit pihenni. Tegnap este elmentünk Soky új munkahelyére (ha valaki nem emlékezne rá, akkor ő volt itt a legjobb pincér, csak átparancsolták a nagy hotel tetejére bartendernek, azaz előléptették. Szóval a 43. emeleten, a tetőteraszon söröztünk, alattunk 130 méterre az esti Dubaj fényei, a hangszórókból valami most éppen jól eső smooth zene szólt, szóval jól éreztük magunkat. Gyakran megyünk majd oda ezután. Remélem zenélni is. Ja, nem kellett fizetnünk, mert ugye ugyan az a cég, csak annyi került a szálára, hogy „jazz band”. Jó élet van itt.

A meglepi, amit kaptunk Tiboréktól, azt még mindig nem árulom el. Fúrja csak az oldalakat a kíváncsiság! Közeli ismerősök, családtagok már tudják néhányan, kéretik nem elárulni! Köszi!

A meglepihez is szorosan hozzá tartozik, hogy még csak ma kaptuk meg a vízumunkat, ezt is úgy, hogy kérni kellett, de sokszor. Először adtak nekünk egy fekete-fehér fénymásolatot az útlevelünkről, amit ha mutatnánk egy rendőrnek, kb. kiröhögne. Aztán ma végül megkaptuk. Csak egy pecsét kellett a papírra, de egy hónapig tartott, mire a tintapárnáról elért a tinta a nyomtatványig. Ráérősen mennek ezek a dolgok.

Tegnap este a felhőkarcolós-kávézós élmény után még megnéztünk Balázzsal egy elég hajmeresztő videót, ahol egy fazon fejkamerával 600 méterre mászik fel egy adótoronyba biztosítás nélkül. Be is linkelem, de ha valakinek nagyon tériszonya van, akkor inkább ne nézze meg.

http://www.youtube.com/watch?v=I9Q0SReCpsw&feature=related

Nincsenek megjegyzések: