2010. november 11., csütörtök

56 - Dubajkodás 28

Tegnap előtt, meg tegnap lenyomott a szarullét. Most már jobban vagyok. Kicsit olyan volt, mint amikor az ember érzi, hogy beteg lesz. Fene tudja, hogy mi volt ez, de szerintem csak kimerültség. Eléggé lefárasztott a hétfői matiné (erről majd mindjárt írok), meg utána még az esti zenélés. Hozzá jön még a jó sok, de tápanyagban szegény kaja, meg a légkondi, amit nem biztos, hogy jól pucolnak, meg az, hogy itt is beköszöntött az ősz egyik napról a másikra. Ez abban mutatkozott meg, hogy esett egy kicsit az eső, meg jobban fújt a szél és azóta is jobban fúj kicsit. Kb. most olyan az idő itt, mint mondjuk otthon egy enyhébb, de napozós nyári napon. Minden esetre mindenki jó nyomott volt a „front” miatt, nem csak én. Kellett délután aludni, meg efféle dolgok.

A matinésdi az az volt, hogy Zsuzsa néni, akitől a zongorát kaptuk, szervezett nekünk egy kis koncertet az English Speaking Schoolba, ahol ő is tanít. Kétszer 50 percet kellett játszanunk a diákoknak, akik nagyon élvezték, meg mi is élveztük, hogy jó a közönség. Fizettséget nem kaptunk, de ezt úgy fogtuk fel, hogy tartozunk ennyivel Zsuzsa néninek, ha már ingyen adta a zongorát. Ettől függetlenül szervezi az egyetemi koncertünket, ahol, ha összejön, akkor kapunk rendes gázsit is. Úgy legyen! Az iskoláról még annyit, hogy minden gyerek egyenruhában van, és elég fegyelmezettek. Tipikus felsővonal béli brit iskola, de annyira új, hogy a parkoló az még gyakorlatilag maga a sivatag. Teljesen kinn van a város szélén, úgyhogy kicsit láthattunk a zord homokvilágból, de majd külön elmegyünk úgyis megnézni, biztosan nagyon szép.

Holnap jönnek Tibiék egy kis társasággal meghallgatni minket. Hoznak nekünk egy meglepit, amit mi már tudunk, hogy micsoda, de a kedves olvasóknak majd csak akkor áruljuk el, ha már itt lesz. Talán majd videó készül róla, majd kiderül...

Nincsenek megjegyzések: