2010. november 7., vasárnap

54 - Dubajkodás 26

A pénteki zenélésünk nagyon jól sikerült! Már az elején odajött egy idős forma fazon, hogy játszuk el neki a Green Dolphin Street-et. Nagyon megörültünk, hogy valaki még ismer ilyen számokat, mellesleg a G. D. S.-et még szeretjük is játszani! Aztán bemutatkozott, ő Jeff from U.S.A, Texas. Kért még pár balladát, aztán meghívott minket egy italra, meg mondta, hogy azért mi elférnénk egy puccosabb helyen is ezzel a zenével.

Aztán jött a rettegett ausztrál dobosjelölt. Már múlt héten mondták a pincérek, hogy volt ott valami figura Ausztráliából, aki nagyon akart dobolni, csak akkor mi nem voltunk ott. Most betalált minket, és kikunyerálta magának, hogy dobolhasson. Nagyon vicces volt country dobolásra szvinget játszani! Jól be is gyorsította, de amúgy stabil volt. Azért rendszert ebből nem csinálunk, legközelebb nem leszünk önjelölt zenészek vidámparkja.

Este, ahogy lehetett, felmentem skypeolni-csajozni, de a többiek lennmaradtak, mint jóval későbbi harsány feljövetelükből kiderült, Manodzzsal viszkizni. Meggittak vagy hármat, és közben Manoj mesélt magáról mindenféléket. Kicsit kacskaringósan jöttek fel, meg hangosan beszéltek, de ilyen esetekben ez a szokásos viselkedés... A másnapi szünnap tudata esti lazításra készteti az embert. Ez így van jól.

Nincsenek megjegyzések: