2014. június 25., szerda

176 - Berlin 06

Nos, tegnap semmit nem csináltunk. Marcus nem lett jobban, kicsit a nyirokcsomói is bedurrantak. Valamit elkapott. Főztünk jó kaját, meg mindenki intézte egyéb dolgait. Végül is egy kis pihenés úgyis elfért már. 

Meg persze kitaláltuk a továbbiakat. Pl. hogy ma elmegyünk engedélyt kiváltani a metrómegállóban zenéléshez. Ez itt nagyon ki van találva. Van egy megálló, ahol van egy pénztár, ami minden szerdán reggel 7-11-ig csak ezzel foglalkozik. Kint van egy tábla a zenélhető helyekkel, amik mellett szépen gyűlnek az ixek, ahogy fogynak az engedélyek.

De kezdem azzal, hogy ma egész nap szakad az eső, hogy rohadna meg. De hallom, hogy otthon is ez a helyzet.

Kinn a lépcsőházban ez van kiírva (Ami sok, az sok!) Ez most ide nagyon passzol.

Szóval gyűlnek az ixek. Mi is hozzáraktunk kettőt hétfőre meg keddre. Pénzbe kerül, de cserébe jó helyeken lehet zenélni. Marcus kicsit elbeszélgetett a hölggyel, aki nagyon kedves volt. A végén még azt is elárulta, hogy igazából mehetünk engedély nélkül is, legfeljebb ha jönnek, akkor azt mondjuk, hogy nem tudtuk, hogy engedély kell. Ez akkor jöhet jól, ha megint esik. A metróban itt mindenhol meleg van és vannak jó részek is. Pl. kinéztünk magunknak egy padlótól plafonig üveg hidat egy kanális felett. A környéken iskolák vannak, így potenciálisan sok gyermekes családdal lehet majd összefutni délután. Jónak ígérkezik. Persze az engedélyünk nem oda szól, hanem három megállóval odábbra, de ott meg egy pékség előtt van a legjobb hely, az is jó lesz!

Marcus épp megváltja az engedélyt

Ma este megyünk a motoros klubba zenélni, Marcus még szunyál egy kicsit, hogy bírja majd. Talán ma már jobban van kicsit.

Ja, és tudtam venni új füldugókat! Nem bízok semmit a véletlenre a nyugodt alvás terén!

Nincsenek megjegyzések: