2010. október 30., szombat

46 - Dubajkodás 18

Meglett a hűtőnkben a minap varázslatos módon megjelenő sörök eredete! Erik küldte, a hotel igazgatója. Jól esett, meg is köszöntük neki egy SMS-ben.

Ma day off van. Sokáig aludtunk, vagyis én a legtovább, kis ebéd, aztán irány Ghodrattal a part! Háromszor is megfordultunk, majd visszamentünk a part menti úton, nem találtuk a helyet, ahol a jó strand van, és közben Ghodrat Farshiddal telefonált, hogy útbaigazítást adjon. Aztán végül kiderült, hogy mindig korábban fordultunk vissza hivvén azt, hogy már túlmentünk. A naplementét pont elkaptuk, nagyon szép volt! Egészen giccses volt úgy lebegni a hullámzó tengerben, hogy közben megy le a vörös nap a háttérben. Jól esett. Megyünk még.

„Itthon” kipróbáltam a kádat, teleraktam vízzel, hogy akkor áztatom magam még egy kicsit, de kiderült, hogy nekem még ez is kicsi. Kilógott a térdem, de legalább itt nem fázik. Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, és azt hiszem ez is a legnagyobb gond...

Ja, a strandon ott volt Ghodrat finn barátnője, ismerőse, aki kérdezte, hogy miért nem megyünk Finnországba zenélni? Kontakt csere lett belőle, így van már egy finn kapcsolatunk is. Így megy ez errefelé.

Tegnap este megvolt az első konfliktusunk. Vicces volt. Beült a zene vége felé egy idősebb, enyhén kapatos arab egy hivatásosnak látszó, kissé kiélt fejű, de amúgy csinosnak mondható hölgyeménnyel. Egy biztos volt, hogy a nő nem a fazon felesége... Mi a szomszédos asztalnál ültünk zene után, Manodzzsal dumáltunk. A nő kb. piackutatást végzett, egyfolytában mifelénk tekintgetett, mikor a kuncsaftja nem láthatta. Persze ilyenkor az ember visszanéz, ha nézik, tehát mi is néztünk, aminek az lett a vége, hogy az arab felhortyant, hogy ne bámuljuk már a nőjét. Azóta ez szlogenné vált köztünk, bár leginkább én mondogatom, hogy „stop watching my woman!” Manoj higgasztotta le, aztán le is léptek.

Most esti pihi következik, bár Sokrates, az egyik pincér elhívott minket sörözni, de fáradság van, inkább megnézünk egy filmet. Máté elment Sokival azért. Ő még bírja. Sokrates teljes neve amúgy Sokrates Rodriguez és Indiából származik. Ez úgy jött össze, mint kiderült, hogy India egyik volt portugál gyarmatáról származik. A keresztnév meg simán divatból lett ez. Ennyi.

Majd írok még Manodzsról is, érdekes fazon ő is.

Nincsenek megjegyzések: