2010. október 23., szombat

36 - Dubajkodás 08


A második zenélés már kicsit közelebb állt ahhoz, ahogy én azt elképzelem. Persze ehhez nagy segítség volt Tibiék jelenléte. Ő a korábban emlegetett informatikus. Eljöttek és nagyon jól érezték magukat. Tibi mesélt nekünk a helyi állapotokról. A lényeg az, hogy ha valamihez értesz, és idejössz, akkor hamar megtalálod a helyed.

A jazznek itt nincs nagy kultúrája. Ez látszik a hangszerüzletek kínálatában is. Ha lenne jazz, lenne jazzdob is. Mondjuk amit vettünk, végül nem szól rosszul. Balázs egészen megszerette. Még a bőgő kehes kissé, mert nem szól igazán jól a hangfalakból. Jobb lenne egy kis kombó lenn a földön. Majd veszek egyet szerintem. Vannak olcsók.

Visszatérve a  zenélésre Balázs kitalálta tegnap, hogy közelítsünk kicsit a popzene irányába. Megcsináltuk a Yesterday-t,meg a Smooth operatort egész jól. Persze jó jazzes lett, de tetszett a népeknek. Máté nem egy nagy popzene rajongó, így a jutyúbról hallgatta le a dolgokat, meg gyorsan lekottázta. Össze se próbáltuk, de nagyon jól sikerült, főleg a Yesterday. Amúgy a kocsma neve is Yesterday Pub, szóval kicsit benyaltunk...

Tök jól lehet figyelni, hogy mire hogyan reagál a közönség. Lassan be fog állni egy jó repertoár szerintem. Jó lesz ez. Tibi is mondta, hogy csak lazán. Jók vagyunk erre a helyre, még túl jók is. Ez a városrész, ahol a hotel van, nem a legfelkapottabb környék. Van innen még felfelé hálistennek. Remélem lesz is.

Balázs töltött fel képeket fészbúkra:

1 megjegyzés:

KevinTom írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.