2010. október 25., hétfő

38 - Dubajkodás 10

Tegnap kicsit mélyponton voltunk. Mármint zeneileg. Az elején le se tojtak minket, ami amúgy normális, hiszen ez vendéglátózás. De azért zavart kicsit. Később azért beindult a dolog, egy német vendég még egy üveg bort is küldött nekünk, meg a helyiek is nagyon mosolyogtak. A vezetőség amúgy azon agyal, hogy hogyan lehetne kirakni minket a többi hangfalra is. Mi már kitaláltuk a megoldást, de itt minden lassan történik meg. Pl. tegnap előtt beadtuk a szennyest, hogy másnapra meglegyen. Ma kaptuk meg úgy, hogy szólni kellett. Kb. 800 fokban moshatnak, mert az XL-es pólóimból S-es lett, de üsse kő.

Voltunk ma megint metrózni, mert azt hallottuk, hogy van az Ibn Batutta Mall-ban még egy hangszerüzlet, amit múltkor nem láttunk. Az infó tévesnek bizonyult, de a már ismert boltban kaptunk 16-os jazzbőrt az állótomra. Meg persze vettünk ezt-azt, pzs-t, fogkrémet, kábeleket, ami kell. Amúgy ez a bevásárló központ irgalmatlan nagy! Ibn Batuttáról, a nagy utazóról nevezték el, és minden nagyobb egység azoknak a földrajzi helyeknek a jellegzetességeit viselik, ahol ő megfordult életében. Elég bizarr hely. Múzeum-pláza...

Visszafele egyel korábban szálltunk le a metróról, így találtunk egy sokkal kellemesebb sétaútvonalat a szállodáig. Maszek kis paloták között mászkáltunk, meg helyi macskákat fotóztunk. A helyi macsekok egyébként mások. Az a tipikus keleti fajta. Keskenyebb fej, vágottabb szem, rekedtebb hang. Mondjuk ezek kb. csöves macskák voltak, az egyik egy kukából bámult ránk.

Megvan a legjobb kaja, amit itt ehetünk! A lazannya az olasz kajáldában. Eddig ez a legehetőbb. Félreértés ne essék, az összes kaja príma, de ez nagyon príma. Eddig, mert mindent még nem kóstoltunk meg. Ráérünk.

Nincsenek megjegyzések: