2010. október 28., csütörtök

44 - Dubajkodás 16

Tegnap, mire lejöttem a bárba, Balázs már tudta a hírt, miszerint nem játszunk, mert meghalt valami közeli sejk, így tilos a zene. Szegény pincérek jó irígyek voltak ránk, hogy nekik gürizni kell, mi meg csak lébecolunk. Kaptunk egy nap szabit. Legalább tudtuk élvezni a hűtőben található söröket. Amúgy 40 napig ilyenkor gyásznak kéne lenni, de Dubaj ebből a szempontból liberális hely, meg ugye a bevétel erősíti a szabájt, szóval nem megyünk haza, maradunk. Mindenhol gyászének szól, a TV-ben, a bevásárló központokban, mindenfelé. Ma amúgy már zenélünk hálistennek.

Most megyünk nemsoká a tetőre napozni. Szombatra Ghodrat beígérte, hogy megnézzük magunknak a tengerpartot, és nem akarunk leégni. Kicsit elősütjük magunkat.

A szauna jó dolog még itt is. Persze, baromi meleg van, de a légkondi miatt nem árt néha rendberakni a vérkeringést. Szaunázás után nem fázunk a hidegben, úgyhogy rászoktunk. Már csak a konditermet kerülgetjük, mint a forró kását, de lassan majd oda is betévedünk. Amennyi kaját itt belénk tömnek, kell majd egy kis extra mozgás, különben kihízzuk a gatyáinkat.

Szépen bővül a repertoár. Most töltöttem le a Sunnyt, meg a Cheek To Cheek is készülget. Jó kis haknibanda leszünk nemsoká. Ide ez kell, nem a koncert jazz. Minden esetre élvezzük. Jó gyakorlat.

Nincsenek megjegyzések: