2014. február 11., kedd

154 - Szopópoppóóóóóó

A Bitang zenekar alábbi videójában hallható "kajabálást" rendszeresen használjuk a necces helyzetek kellemetlen mivoltának megerősítése céljából.

És most is van alkalmam ezt kiabálni.

Van ugye ez a musical. Nem nevezem nevén, talán korábban már tettem ezt. Netes portálok cikkeznek róla nagy csámcsogva. Aki nem tudná, a lényeg annyi, hogy magánkezdeményezésű produkcióról van szó, titokban tartott állítólagos pénzemberrel a háttérben.

Nem taglalom nagyon, nem érdemes. A lényeg, hogy egy hónapos munka után sem láttunk még szerződést. Volt ez már így máshol is, de ott már volt kölcsönös bizalom. Bevallom, ez most kicsit bevállalós volt, de elsőre nem tűnt neccesnek, meg haver szólt, hogy van ez a meló, úgy is álltam hozzá. Ahogy ugye ez lenni szokott, csak eddig mindig jól sült el. Itt meg most derült ki - ismétlem, egy hónap munka után - hogy még jogunk sincs előadni a darabot, mert a szerzői jog kezelője nem járult hozzá. Most, hogy médiabotrány lett belőle, nem is fog.

Bár szerződés még mindig nincs, de elvileg holnapig meg kell érkeznie a számlámra egy nagyobb összegnek. Ha ez nem történik meg, akkor kezdődik majd az igazán nagy szopópoppóóó.

Mindenkinek a nevében kívánom, hogy ne így legyen!

Nincsenek megjegyzések: